Produkt bild

Badrumsbutiken i Täby AB

En kontakt - färdigt badrum
Så lyder vårt motto. Vi vet att den som ska renovera eller bygga ett badrum oftast vill ha hjälp med allt, en enda kontaktperson och personlig service. Det har vi tagit fasta på. 

Det innebär att ni får snabb hjälp, vet att arbetet utförs när det är sagt och har ett bollplank för alla typer av frågor.

Badrum - inget annat
Vi är specialiserade på badrum till privatpersoner. Vi gör inte bara hela badrum, utan utför även mindre arbeten, till exempel byta ut en toalettstol.

Våra VVS:are och plattsättare kombinerar kunskap och erfarenhet med en stor portion yrkesstolthet och entusiam.

Självklart innehar vi viktiga branschcertifikat som Säker Vatten och Byggkeramikrådets regler för kakel, klinker och plattsättning. 

Välkommen till butiken

Söker du idéer och inspiration för hur ditt badrum ska se ut, kom in till vår butik. Här har vi en rad badrum uppbyggda i olika stilar. Du kan titta på det mesta som rör badrummet, både hårt och mjukt.

Passa på att be om tips och råd. Det ger vi så gärna.

Om Badrumsbutiken i Täby

- 8 anställda
- Funnits sedan 2005
- Medlem i Comfort-kedjan.


Comfort

Comfort är en kedja med 130 medlemsföretag, drygt 1 600 certifierade montörer och 65 butiker.

Vi erbjuder företag och privatpersoner helhetslösningar inom värme och vatten – allt från material och installation till service och underhåll. Vi tar ansvar från början till slut när vi anlitas.

Med gedigen erfarenhet och kunniga experter vill vi få dig att känna dig lika trygg som vi över att resultatet blir bra och till hög kvalitet.

Vi är återförsäljare av branschens bästa och största varumärken. Våra butiker är även utställningslokaler fulla av inspirerande badrumsmiljöer. Hit välkomnar vi våra kunder och deras kunder för att få idéer och uppslag.

Tack vare vår erfarenhet och vår storlek kan vi lämna generösa garantier.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

 

Comfort © 2010 |Om Webbplatsen