Produkt bild

Sjöbo och Limhamn

NG Nilssons Rör startades redan 1956, ombildades till Aktiebolag 1970. Ägare till Butikerna i Sjöbo och Limhamn är Nils-Åke Persson. Butiken i Limhamn förvärvade vi redan 1993. Vi har idag lite drygt 20 personer på våra två orter. Det är dels kunnig butikspersonal samt duktiga VVS montörer. Vi arbetar idag med alla typer av kunder från konsumenter till professionella beställare. Vi är också medlem Branschförbundet VVS-Installatörerna www.vvsi.se .

Vi erbjuder Dig både butik, installation av värmepumpar, service mm. Vi finns på två ställen i Skåne dels i Sjöbo och i Limhamn.
Vi är medlemmar i kedjan Comfort och i Branschförbundet VVS Företagen.
Vi har lång erfarenhet inom VVS branschen och utför arbete både mot konsumeter och professionella beställare.

Vi utför det mesta inom VVS branschen. Det är allt från att fixa en droppande kran till att installera stora värmepumpar till bostadsrättsföreningar.

Installationer / service inom VVS
Vi utför allt som har med VVS att göra. Det innebär att vi utför entreprenader, installationer, service mm.

Entreprenader
Med den gedigna kunskap och kvalitet som finns inom företaget tar vi totalansvaret vid såväl renoveringar och ombyggnader som vid nybyggnationer.

Service och ROT-arbeten
NG Nilsson Rör har idag fasta serviceavtal med en rad företag. Vi utför arbeten åt kommunen, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Det innebär att vi tar oss an allt från läckande vattenkranar , renoveringar av badrum till större ombyggnationer/nybyggnationer.

En viktig del för att kunna ge en snabb och bra service är att vår lagerhållning. Det är nyckeln till att vi alltid kan ge snabb service med rätt komponenter.

Värmepumpar
Vi har en lång och gedigen erfarenhet av att installera värmepumpar både till villor och bostadsrättsföreningar. I de allra flesta fall så samarbetar vi med Nibe och CTC. Vi har erfarna och självgående montörer som alltid gör bra jobb.


Comfort

Comfort är en kedja med 130 medlemsföretag, drygt 1 600 certifierade montörer och 65 butiker.

Vi erbjuder företag och privatpersoner helhetslösningar inom värme och vatten – allt från material och installation till service och underhåll. Vi tar ansvar från början till slut när vi anlitas.

Med gedigen erfarenhet och kunniga experter vill vi få dig att känna dig lika trygg som vi över att resultatet blir bra och till hög kvalitet.

Vi är återförsäljare av branschens bästa och största varumärken. Våra butiker är även utställningslokaler fulla av inspirerande badrumsmiljöer. Hit välkomnar vi våra kunder och deras kunder för att få idéer och uppslag.

Tack vare vår erfarenhet och vår storlek kan vi lämna generösa garantier.

Varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer!

Comfort © 2010 |Om Webbplatsen